www.rosanasmussen.nl

Update #01. Heenreis en aankomst in Mozambique

Heftig, dat is mijn eerste ingeving. Of het nu ligt aan de malariatabletten, het gemis, of misschien moet ik gewoon even wennen aan alleen reizen.. Net afscheid genomen van familie en lief… afscheid nemen, waarom bestaat dat?

En daar zat ik dan, met mijn laptop en camera aan een tafeltje in de luchthaven van Lissabon. Compleet verstrooid en ‘overwhelmed’ door alle indrukken.

Het begon bij een droom toen ik de muziek van Richard Bona leerde kennen. Daarna werd het een plan om af te reizen naar de roots van mijn favoriete muziek. En nu is het ineens werkelijkheid, Afrika.

In Lissabon maakte ik een stop van 5 uren om vervolgens over te stappen op de vlucht naar Maputo, Mozambique.

En daar zit ik nu. Met mijn laptop en telefoon op de veranda bij Matchume thuis, dit is één van zijn studio’s in Mozambique. Een zelfgebouwde vila in een klein tropisch ‘dorpje’ bij Maputo, tussen Matola en de Indische Oceaan. Hier gaat het gebeuren!

Vandaag heb ik bij aankomst kennis gemaakt met een video crew die een clip gaat schieten tijdens dit albumproject. Er staan al optredens gepland in februari. Maar ik ga natuurlijk nog niet alles verklappen, dus later meer!

Hou deze blog in de gaten voor updates.

I’ll keep you posted. Chau, Rosan

Vorige Bericht

© 2022 www.rosanasmussen.nl

Thema door Anders Norén