www.rosanasmussen.nl

Even radiostilte: dieper dunbevolkte gebieden in

Ik zal vanavond de bus pakken naar dunbevolkte gebieden op onderzoek naar de culturen aldaar. Een busreis van 10 uur brengt mij diep te Amazone in. Dit betekent dat ik de komende week geen mogelijkheid tot internet of stroom zal hebben!

De afgelopen week heb ik nieuwe muziek geschreven geïnspireerd op de reis tot nu toe, veel ge-netwerkt, samen met lokale bewoners gesport en lokaal eten gegeten, de cultuur ingedoken door bij lokale bewoners te verblijven en met een cumbia/salsa/huayno-band uit Huancayo contact gehad. Met deze band ga ik bij terugkomst in Huancayo aan het einde van de reis (de eerste week van augustus) samen optreden waarbij we mijn nieuwe nummers gaan performen! Super vet dus! Deze band heeft mij gespot toen ik solo optrad vorige week en ze willen graag met mij samenwerken nu ik nog in Peru ben. De komende zes weken zal ik door andere gebieden van Peru trekken.

Nu zal ik gauw inpakken, want over een paar uur vertrekt de bus en ze zullen niet op mij wachten. Over een week, bij aankomst terug in de bewoonde wereld, plaats ik een bericht over mijn ervaringen en avonturen die ik heb beleefd. De volgende bestemming is Lima waar ik bekende Peruaanse artiesten ga ontmoeten 😉

Chau, hasta pronto!

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 www.rosanasmussen.nl

Thema door Anders Norén